Social 29 Iulie 2016 18:45
O pacienta se afla in coma, la Spitalul Clinic CF nr. 2 din Capitala, dupa ce i s-a facut o transfuzie gresita.

Conform Antena 3, femeia era bolnava de cancer si tocmai fusese operata.

Urmeaza ca aceasta sa fie transferata la Spitalul Universitar, la cererea familiei. Sotul pacientei le-a povestit jurnalistilor ca a decis mutarea femeii dupa ce medicii timp de 3 zile au incercat sa musamalizeze cazul si l-au mintit in fata.

"Nu vor sa spuna adevarul! Le-am spus ca pot sa va admit greseala, desi e greu sa accepti greseala atunci cand e vorba de viata ta sau de a cuiva drag, eu sunt mai prost si pot sa accept, dar nu accept minciuna. Am luat decizia sa o mutam la un alt spital pentru ca se pune problema de lipsa de incredere in momentul in care ai fost mintit 3 zile. Nu pot sa o mai las aici, mai bine o las in strada!", a spus sotul pacientei in cauza.

El a spus ca s-a incercat musamalizarea inclusiv prin modificarea fisei medicale cu pasta corectoare, precizeaza Ziare.com.

"Pasta neagra care se vede de la xerox e pasta alba cu care au sters. Cei de la ATI au refuzat sa prezinte fisele. Cei de la ATI sa vina si sa explice toate lucrurile acestea", a mai spus barbatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.