Social 27 Iulie 2016 13:30
Miercuri, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, insa vor exista si locuri in care va ploua torential.

In sud si est disconfortul termic va fi accentuat, iar maximele vor atinge 34 de grade Celsius. In schimb, in Banat, Crisana, Maramures si in vestul Transilvaniei, dar si la munte dupa amiaza se va innora si vor cadea averse insotite de descarcari electrice si vant slab.

Pe alocuri, ploile vor avea caracter torential, putand depasi izolat chiar si 25 l/mp. Este posibil sa cada si grindina.

La Arad vor fi 30 de grade Celsius, la Timisoara 31 de grade, la Satu Mare 31 de grade, la Cluj Napoca 30 de grade, la Craiova 33 de grade, la Brasov 30 de grade, la Giurgiu 34 de grade, la Constanta 29 de grade, la Galati 34 de grade, la Iasi 34 de grade, iar la Suceava 31 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi monotona. Nu sunt sanse de ploaie, disconfortul termic se mentine accentuat, iar mercurul termometrelor va urca in miezul zilei pana la 34 de grade Celsius.

Pentru turistii aflati pe litoral ziua de miercuri va fi perfecta pentru plaja. Sansele de ploaie sunt zero, temperatura apei marii va fi de 25-26 de grade, iar cea a aerului de pana la 32 de grade Celsius, conform ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.