Social 26 Iulie 2016 16:00
Vara aceasta, iubitoarele de muzica si concerte in aer liber au toate motivele sa fie fericite, intrucat evenimentele pe plan local se tin lant, iar specificul acestora acopera o gama larga de gusturi muzicale. Iar cum muzica se imbina armonios cu moda si stilul, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, prezinta „Style kit de festival”, o serie de accesorii must-have pentru orice femeie care doreste sa-si puna stilul in evidenta in orice situatie.

„Pe masura ce numarul concertelor si evenimentelor muzicale creste si pe plan local, observam ca multe dintre acestea au tendinta de a deveni importante surse de inspiratie pentru pasionatii de moda, tinerii fiind adevarati trend-setteri in materie de stil, accesorii si imbracaminte”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Astfel, odata ce hainele au fost alese, atentia se indreapta catre anumite accesorii care pot intregi o tinuta si, totodata, pot aduce un plus de personalitate si stil. Printre acestea, compania recomanda genti sau rucsaci de mici dimensiuni, ochelari de soare, dar si alte accesorii care ar putea atrage atentia, precum un tatuaj temporar sau bijuterii potrivite cu stilul muzical al evenimentului.

Piele, metal si negru – reteta pentru concertele rock

Potrivit unui comunicat remis 9am, indiferent de specificul unui eveniment, exista intodeauna anumite produse care trebuie avute la indemana. De la biletul de intrare, pana la telefon ori chiar o pelerina de ploaie, toate ar trebui sa incapa intr-un singur suport, iar in acest sens puteti opta pentru o geanta tip Messenger ori Cross Body, sau chiar pentru un rucsac de dimensiuni reduse.

Mai exact, daca planuiti sa participati la un concert rock, atunci accesoriile din piele sunt un must-have si va puteti completa tinuta cu o geanta chic semnata Yves Saint Laurent sau chiar cu un pouch decorat cu elemente mate, stralucitoare sau de catifea. Nu in ultimul rand, va puteti indrepta atentia si catre un lantisor a carei forma va va scoate complet din anonimat.

Culori puternice si printuri cu personalitate – trendsetters la concertele pop

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Muzica pop a fost intodeauna caracterizata de culoare, voie buna si elemente traznite menite sa seteze trenduri. In acest caz, imaginatia este singurul criteriu, iar optiunile puse la dispozitie pot, cu siguranta, sa raspunda oricarei cerinte. Pentru o nota funky, SOLE recomanda gama Moschino, in cadrul careia culorile puternice si printurile animate transforma orice geanta sau rucsac intr-un accesoriu atipic.

De asemenea, culorile vii pot aparea si la nivelul ochelarilor de soare, in acest caz existand posibilitatea de a opta pentru rame in nuante de roz, verde, mov sau galben. Nu in ultimul rand, in acest tip de evenimente isi pot face loc si tatuajele temporare. Cu zeci de modele in stil hippie, baroc sau henna, tatuajele temporare sunt un accesoriu must-have al acestui sezon.

„Indiferent de destinatia aleasa pentru aceasta vara, este important ca participantii sa mizeze pe propria creativitate si sa aleaga acele accesorii care se dovedesc potrivite atat pentru evenimentul vizat, cat si pentru stilul personal”, a incheiat reprezentanta companiei SOLE.

Citeste si:
Unde va petrece Fuego Paștele! Cine îi lipsește cel mai mult în...
Unde va petrece Fuego...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.