Social 26 Iulie 2016 07:00
Un tanar in varsta de 21 de ani a fost retinut de politisti pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma fara drept si contrabanada, dupa ce a tras, intr-o zona locuita din municipiul Bacau, mai multe focuri de arma cu un pistol adus din strainatate si pe care-l detinea ilegal.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, barbatul de 21 de ani a fost prins in trafic in timp ce conducea masina proprietate personala, in urma unei sesizari facute, prin numarul de urgenta 112, dupa ce a tras cu pistolul pe strada Aprodu Purice, din municipiul Bacau.

In timpul perchezitiei facute asupra autoturismului, politistii au gasit o arma de calibru 9 mm, precum si 37 de cartuse de acelasi calibru, transmite HotNews.

"In urma cercetarilor, s-a stabilit ca tanarul a achizitionat arma din afara Romaniei si a introdus-o ilegal in tara. In timp ce se afla la plimbare cu masina prin municipiul Bacau, barbatul de 21 de ani a tras trei focuri in plan vertical cu pistolul mentionat pentru amuzamentul prietenilor", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Politistii bacauani au intocmit dosar penal pe numele tanarului pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma fara drept si contrabanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.