Social 23 Iulie 2016 10:40
Patru accidente in care au fost implicate 12 masini au avut loc, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, fara a exista victime. Traficul rutier este ingreunat pe sensul de mers spre Constanta.

La kilometrul 94 al Autostrazii Soarelui, a avut loc, sambata, o tamponare in care au fost implicate patru masini, anunta Infotrafic. De asemenea, la kilometrul 95 s-a produs o alta tamponare, cu trei autovehicule implicate. Si la kilometrul 206 s-a petrecut o tamponare, intre doua autoturisme. Pe segmentul ocolitor al municipiului Constanta, la kilometrul 18+600 de metri, a avut loc, de asemenea un accident in care au fost implicate trei autovehicule. Niciuna dintre tamponari nu s-a soldat cu victime, informeaza NEWS.ro.

Cauza probabila a acestor accidente a fost nepastrarea unei distante de siguranta in mers, potrivit politistilor.

La aceasta ora se circula ingreunat, desi autovehiculele implicate in aceste evenimete rutiere au fost scoase pe banda de urgenta.

Politia Rutiera ii sfatuieste pe soferii care incheie coloanele formate sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei care se apropie din spate sa franeze din timp.

Pentru ca spre Constanta se circula avand lumina soarelui in fata, trebuie marita distanta in mers, mai recomanda Politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.