Social 21 Iulie 2016 14:15
Raspunsul corect este, bineinteles, cat mai multe! Iar noi stim exact locul potrivit unde poti incerca aceasta provocare. La Globatic!

Acest eveniment inedit celebreaza finalul unei noi editii a programului national de educatie non-formala GROW, creat de Scoala de Valori si AIESEC pentru tinerii de liceu, si este reprezentat de un “targ multicultural” in care poti cunoaste o multitudine de tari si culturi, toate sub acelasi acoperis. Evenimentul este organizat in intregime de participantii GROWzavi, care pun in aplicare munca in echipa, leadership-ul, managementul timpului, multiculturalismul si alte abilitati deprinse pe parcursului programului de invatare in limba engleza -GROW.

Cunoscut ca fiind cel mai mare program national de educatie nonformala cu predare in limba engleza, GROW a dezvoltat si a crescut caractere puternice gata sa schimbe lumea din jurul acestora. Conceptul care se afla la baza proiectului este un model de invatare, prin intermediul caruia liceeni experimenteaza, trag concluzii, invata, iar apoi aplica noile cunostinte in afara programei si organizeaza evenimente si cursuri la randul acestora. Un exemplu in acest sens este chiar Globatic, care este un in totalitate organizat de participantii proiectului GROW.

Potrivit unui comunicat remis 9am, la Globatic nu ai nevoie de geanta de voiaj pentru ca nu vei parasi orasul tau, dar recomandarea noastra este sa vii totusi cu ea dupa tine pentru ca o vei umple cu siguranta de bunatati de pe tot globul. Standurile ce vor replica in miniatura cultura si traditiile diferitelor tari vor abunda de mancaruri traditionale, dansuri, muzica, obiceiuri, costume reprezentative, voie buna si multe surprize.

Programul Globatic in tara:

  • Pitesti – miercuri, 20 iulie, Teen Refuge, ora 15:00
  • Suceava – sambata, 23 iulie, Iulius Mall, ora 13:00
  • Brasov – sambata, 23 iulie, Coresi Shopping Center, ora 15:00
  • Bucuresti – duminica, 24 iulie, AFI Palace Cotroceni, ora 17:00
  • Galati – duminica, 24 iulie, Gradina Botanica, 16:00.
  • Targu-Mures – duminica, 24 iulie, Promenada Mall, ora 13:00
  • Iasi – duminica, 24 iulie, Gradina Palas, ora 17:00
  • Cluj-Napoca – marti, 26 iulie, Parcul Central (zona Cazino), ora 14:00
Poti sa arunci un ochi la cum a aratat Globatic in Pitesti (editia din februarie 2016) aici si daca nu esti convins, ia-ti doza de multiculturalism din filmuletul Globatic.
Citeste si:
Cinci cutremure cu magnitudini intre 2,5 si 3,5, intr-o singura zi
Cinci cutremure cu...

Intalneste-ti tara favorita chiar in propriul tau oras!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.