Social 18 Iulie 2016 16:00
Pentru sezonul de varf al calatoriilor din aceasta vara, motorul independent de cautare a ofertelor de calatorie momondo anunta faptul ca 9% dintre utilizatori nu cauta o destinatie specifica, dar, mai degraba, cauta zboruri catre tari sau regiuni intregi. Multi dintre acestia nu stiu cu certitudine unde doresc sa calatoreasca, declara momondo.

Una din zece persoane nu stie unde vrea sa calatoreasca. Aceasta este concluzia datelor inregistrate in prezent de momondo, motorul independent de cautare pentru calatorii. Potrivit specialistilor momondo, noua optiune de cautare numita Cauta Pretutindeni (Anywhere Search) pe care o pun la dispozitie arata faptul ca aproape o zecime dintre utilizatori cauta zboruri catre tari sau regiuni intregi in loc sa caute anumite aeroporturi.

„Ponderea persoanelor care cauta regiuni intregi este, de fapt, la fel de mare ca a celor care cauta doar zboruri directe, lucru care pentru multi calatori este de la sine inteles", spune Lasse Skole Hanse, purtatorul de cuvant momondo.

In mod surprinzator, multi calatoresc pentru a experimenta locuri noi

Potrivit unui comunicat remis 9am, momondo observa ezitarea utilizatorilor in a alege un singur aeroport, fiind o optiune fireasca atunci cand sunt analizate preturile zborurilor, dar, potrivit datelor noului studiu international facut de momondo, aceasta este, de asemenea, un indicator al faptului ca cei interesati de calatorii sunt mult mai curiosi sa exploreze lumea decat ne-am putea imagina: „Multi cred ca o calatorie inseamna doar relaxare, dar, conform ultimului nostru studiu la nivel global*, un procent surprinzator de 79% revine celor pentru care calatoria inseamna a experimenta locuri noi. Prin introducerea acestei noi optiuni de cautare, momondo vine in primul rand in intampinarea acelor utilizatori care cauta inspiratie pentru viitoarele lor calatorii”, declara Mircea Giurca, Online Marketing Manager momondo Romania.

Descopera optiunea Cauta Pretutindeni (Anywhere Search) adaugand regiunea sau tara preferata aici: www.momondo.ro

Date:

9% dintre utilizatorii momondo cauta regiuni si tari intregi in locul unor aeroporturi specifice;
Aceasta este aproape echivalent cu numarul de utilizatori care cauta zboruri directe;
79% dintre utilizatorii la nivel global spun ca pornesc intr-o calatorie pentru a experimenta locuri noi (respondentii au oferit multiple raspunsuri la aceasta intrebare).

Date despre optiunea Cauta Pretutindeni (Anywhere Search):
Calatorii pot cauta toate aeroporturile dintr-o regiune / stat (de exemplu, California), tara (de exemplu, Spania) sau continent (de exemplu, Europa);
Calatorii pot selecta, de asemenea, doar optiunea Cauta Pretutindeni pentru a se lasa inspirati de propunerilor oferite de momondo;
Cautarile Pretutindeni sunt selectate in functie de pret sau de popularitate pe baza preferintelor utilizatorului.

Citeste si:
Liber la vacanțe! Țările din Europa care au renunțat la...
Liber la vacanțe! Țările din...

Studiul are la baza raspunsurile a 7200 respondenti la nivel global.
Datele au fost obtinute prin intermediul companiei de cercetare Cint, pe baza grupurilor de analiza online din fiecare tara. Respondentii au fost selectati dintr-un esantion reprezentativ in functie de varsta, sex si regiun
e.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.