Social 18 Iulie 2016 15:15
Vara, ne dorim sa avem, o piele bronzata, demna de invidiat, dar cat mai sanatoasa si, daca se poate, pentru tot restul sezonului estival.

Monica Radulescu, reporter Digi24: „Secretul unui bronz uniform si care sa reziste toata vara este exfolierea. Astazi va propun un gomaj corporal cu sare de alaun si ulei de trandafiri.”

Procedeul de exfoliere trebuie sa fie unul simplu si relaxant. Ca si exfoliant, alegeti intotdeauna produse din ingrediente naturale, care sa fie blande cu pielea.

Gabriela Mitric, terapeut: „Gomajul contine sare de alaun, laptisor de matca, miere, ulei de trandafiri si migdale dulci.”

Sarea de alaun are proprietati calmante si ajuta la tonifierea pielii. Este ideala daca aveti pielea sensibila este ideala pentru pielea sensibila. Exfolierea se face prin masaj pe pielea umeda sau uscata, cu miscari circulare. Terapeutii din saloanele de infrumusetare recomanda sa realizati gomajul pe intreg corpul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.