Social 14 Iulie 2016 16:30
Duminica ai o sansa de castig la Loteria bonurilor fiscale, cand va fi organizata o noua extragere, premiul pus in joc fiind de un milion de lei, care va fi impartit intre cel mult 100 de norocosi.

Extragerea, aferenta lunii iunie, va avea loc incepand cu ora 19:30, si va putea fi transmisa in direct de toate televiziunile interesate, se anunta intr-un comunicat al Loteriei Romane remis joi 9AM.ro.

Dupa ce, duminica, va avea loc extragerea bilelor care determina ziua din care sunt luate in calcul bonurile castigatoare si valoarea acestora, urmeaza centralizarea bonurilor. Daca numarul celor care revendica premiul este mai mare de 100, va fi organizata o alta extragere, pentru a stabili cine sunt cei 100 de castigatori.

Iata cum se va desfasura extragerea de duminica:

  • va fi extrasa bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 30;
  • vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.
Dupa extragere, rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Apoi, cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, iar posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, se mai arata in comunicat.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege: sa aiba inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii, precum si numarul de ordine), mai transmite MFP.

O singura data s-a intamplat ca premiul de un milion de lei sa fie castigat de o singura persoana - in luna aprilie, castigator fiind posesorul unui bon de 615 lei din 18 martie.

Citeste si:
Loteria Bonurilor Fiscale. Care sunt bonurile castigatoare ale...
Loteria Bonurilor Fiscale....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.