Social 12 Iulie 2016 18:45
Clinicile Polisano din Bucuresti vin in intampinarea pacientilor sai cu o oferta de vara: 50% reducere la consultatii si investigatii, in toate specialitatile medicale. Oferta este valabila in perioada iulie-august, in cele doua centre Polisano din Cuza Voda si Anchor Plaza Bucuresti.

Polisano Clinici ofera, in lunile iulie-august, consultatii si investigatii la jumatate de pret, in toate specialitatile medicale din cadrul celor doua centre din Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9-12. Prin intermediul acestei campanii, Polisano isi doreste sa faciliteze accesul unui numar cat mai mare de pacienti la servicii medicale de calitate si la expertiza unora dintre cei mai buni medici din Romania, la unele dintre cele mai mici preturi din capitala.

“Dorim sa incurajam pacientii sa isi verifice regulat starea de sanatate, intrucat este mult mai bine sa prevenim, decat sa tratam boli. De obicei, vara este rezervata concediilor si odihnei si atunci, oferta noastra este un indemn de a profita de aceasta perioada pentru a se ocupa si de propria sanatate“, a declarat dr. Irina Dima, director medical al Clinicilor Polisano Bucuresti.

Totodata, in baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, in limita fondurilor alocate, pacientii cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist pot beneficia de investigatii de laborator. Punctul de recoltare este situat in cadrul clinicii de pe strada Cuza Voda 53.

Pe langa aceasta oferta de vara, Polisano Bucuresti desfasoara si alte campanii de reduceri, pe diferite specialitati, pe care pacientii le pot gasi pe pagina www.clinicapolisano.ro sau la numarul de call-center 021.9383, de luni pana vineri, intre orele 07-22, si sambata, intre orele 08-14, unde se pot face si programari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.