Social 12 Iulie 2016 11:15
Sindicalistii din administratia publica locala au intrat in greva marti dupa ce negocierile cu Ministerul Muncii privind cresterea salariilor au esuat, potrivit Mediafax.

Cei care participa la greva intrerup marti activitatea pe durata intregului program, Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anuntand greva generala pe termen nelimitat incepand cu 19 iulie.

Reprezentantii Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie au avut sambata negocieri referitoare la drepturile salariale cu Ministerul Muncii, discutii in urma carora sindicalistii sustin ca nu s-a ajuns la un consens. Sindicalistii sustin ca salariatii din administratia publica locala din Romania reprezinta cea mai slab platita si discriminata categorie de salariati din sistemul bugetar, majoritatea avand venituri salariale brute apropiate ca valoare sau egale cu salariu minim brut pe economie (1.250 de lei pe luna).

La data de 05 iulie, sindicalistii din administratia publica au intrat in greva timp de o ora, conform HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.