Social 12 Iulie 2016 12:45
Cand va anunta Canada rezultatele evaluarii situatiei Romaniei si Bulgariei in contextul posibilitatii eliminarii vizelor de calatorie pentru cetatenii din aceste state.

Canada urmeaza sa anunte in toamna un program pentru ridicarea vizelor pentru cetatenii bulgari si romani,potrivit unor surse citate de novinite.com.

In cadrul reuniunii de luni gazduite de comisarul UE pentru Migratie, Afaceri Interne si Cetatenie, Dimitris Avramopoulos au participat si reprezentantii Romaniei, Bulgariei si Canadei.

Din partea Romaniei a participat Dragos Tudorache, seful Cancelariei Primului-ministru.

Romania si Bulgaria trebuie sa indeplineasca o serie de criterii tehnice inainte de a putea obtine eliminarea vizelor de calatorie in Canada, scrie mediafax.

O comisie canadiana de expertiza a vizitat Romania in luna iunie. Evaluarea Bulgariei urmeaza sa se faca la sfarsitul lunii iulie.

Dimitris Avramopoulos a semnalat ca UE are obiectivul obtinerii eliminarii vizelor de calatorie in Canada pentru totii cetatenii europeni, relateaza zf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.