Social 11 Iulie 2016 15:30
Avocatul mitropolitului Ardealului a declarat, luni, dupa audierea lui Laurentiu Streza la DNA, ca acesta nu a avizat cartea lui Gigi Becali, ci a dat binecuvantare pentru scrierea ei, precizand si ca la schimb nu s-au dat bani si nu au fost facute donatii de catre omul de afaceri.

Daniel Ionascu, avocatul care l-a insotit pe mitropolitul Ardealului la Directia Nationala Anticoruptie, a spus ca audierea ca martor a lui Laurentiu Streza a fost "una model, cu respectarea legii", precizeaza Ziare.com.

El a precizat ca mitropolitul Ardealului le-a spus procurorilor ca nu a avizat cartea lui Gigi Becali si ca atunci cand a dat "binecuvantare" pentru scrierea acesteia nu s-a pus problema "niciunui capital, de nicio natura".

"Binecuvantarea s-a dat pentru scrierea lucrarii. Cand s-a dat binecuvantarea, domnul Gigi Becali a putut sa o foloseasca cum doreste, nu este raspunderea PS. (...) Este ca atunci cand te duci la arhiereu ca sa ceri binecuvantarea de a scrie despre o experienta personala", a mai spus avocatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.