Social 4 Iulie 2016 17:45
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, luni, un cod portocaliu de inundatii care vizeaza rauri din judetul Constanta, valabil pana la ora 23.00.
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si a propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri, cu posibile depasiri ale cotelor de inundatie in bazinele hidrografice: Urluia (bazin superior), Albesti, Biruinta si alte rauri mici din sud-estul judetului Constanta, avertizeaza hidrologii, potrivit NEWS.ro.

Tot in judetul Constanta, dar si in judetul Tulcea este in vigoare, pana luni, la ora 24.00, un cod galben de inundatii care vizeaza bazinul hidrografic Topolog si bazinele hidrografice mici din Dobrogea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.