Social 2 Iulie 2016 15:35
Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare de cod galben de ploi torentiale, vant puternic si instabilitate atmosferica valabil de duminica de la ora 14 pana luni la ora 6 dimineata, scrie mediafax.

Potrivit meteorologilor, "in intervalul mentionat, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in toate zonele montane vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata. Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse grindina. Se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp".

"Fenomene asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala si in restul teritoriului, mai ales in seara zilei de duminica si in primele ore ale noptii, dar pe spatii mai restranse", se mai arata in atentionare.

Atentionarea vizeaza urmatoarele judete: Satu Mare, Bihor, Maramures, Salaj, Cluj, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Alba, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Mures, Sibiu, Gorj, Suceava, Harghita, Brasov, Valcea, Neamt si Botosani si, partial, Bacau, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Arad si Timis, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.