Social 2 Iulie 2016 10:45
O tanara de 32 de ani si-a pierdut viata, vineri seara, dupa un conflict cu concubinul sau de 53 de ani in urma caruia barbatul a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori, arata surse din cadrul Politiei Capitalei. Suspectul a fost retinut pentru omor si urmeaza ca sambata sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Conflictul a izbucnit vineri, in jurul orei 23.00, in apartamentul de pe strada Rombului din sectorul 5 al Capitalei al celor doi concubini, arata sursele citate. Barbatul, intr-un exces de gelozie, a luat un cutit de bucatarie si a injunghiat-o de mai multe ori pe femeia cu care are cinci copii.

Cadrele medicale care au intervenit nu au reusit sa o salveze, ea neraspunzand la manevrele de resuscitare, scrie News.ro.

Sursele citate mai arata ca, in momentul in care politistii au intervenit, barbatul de 53 de ani mirosea puternic a alcool. El a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza ca un judecator de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti sa decida in cursul zilei de sambata daca emite un mandat de arestare preventiva pentru infractiunea de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.