Social 21 Iunie 2016 17:45
Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat in data de 20 mai un numar de 2.305 tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 79 si 79,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de 1 milion de lei.

Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa. Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

Potrivit unui comunicat remis 9am, la extragerea de duminica, 19 iunie, au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 mai 2016, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.