Social 21 Iunie 2016 16:45
Anual, pe data de 21 iunie, milioane de practicanti de pe intreg Globul sarbatoresc Ziua Internationala Yoga, iar anul acesta se va sarbatori in premiera si in Romania acest stil de viata.

Mai multe scoli de yoga din Romania, sub auspiciile Ambasadei Indiei la Bucuresti, ofera o zi intreaga de cursuri gratuite.

Evenimente de yoga la nivel mondial au avut loc pentru prima data anul trecut dupa ce ziua de 21 iunie a fost declarata Ziua Internationala a Yoga de catre Organizatia Natiunilor Unite. Aceasta zi coincide cu solstitiul de vara, scrie hotnews.ro.

Conform celor mai recente studii publicate in Yoga Journal, numarul americanilor care practica yoga a crescut cu peste 75%, cele mai des motive invocate pentru care se practica yoga, mai ales in randul persoanelor de peste 50 de ani, fiind: cresterea flexibilitatii, ameliorarea stresului si practicarea miscarii, noteaza mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.