Social 20 Iunie 2016 14:45
In urma inundatiilor de duminica seara a cladirii noi a sectiei Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arad, pacientii asteapta si cate doua ore pentru a putea fi tratati.

Firma constructoare a venit, luni dimineata, si a evaluat situatia, iar in momentul in care se vor opri ploile vor face reparatiile necesare, relateaza mediafax.ro.

"Consider ca era greu de prevazut ca sistemul de scurgere va ceda, nefacand fata unei asemenea cantitati record de precipitatii. De altfel, lucrarea se afla in garantie. Vom demara o ancheta interna pentru a vedea cauzele exacte si modalitatea de remediere a acestora. Cred ca vom gasi o cale amiabila de intelegere cu firma care a executat lucrarea pentru a remedia acest neajuns. Daca nu vom ajunge la un numitor comun, mai avem si varianta justitiei pentru ca, repet, lucrarea se afla in garantie”, a spus vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Adrian Tolea.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.