Social 17 Iunie 2016 13:45
Un autocar in care s-ar fi aflat circa 30 de persoane, printre care si copii, s-a rasturnat in judetul Brasov, in zona localitatii Persani.

[Update]

''Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Sper in insanatosirea grabnica a tuturor celor raniti si imi exprim sincere condoleante pentru familiile celor care au pierit. Am luat legatura cu autoritatile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecintelor si acordarea ajutorului la fata locului'', a scris presedintele Romaniei pe Facebook.

Aproximativ 22 de persoane au fost ranite.

Autocarul apartine Palatului Copiilor din Iasi, pasagerii deplasandu-se la un concurs in momentul in care a survenit accidentul, scrie mediafax.


Potrivit primelor informatii, acest accident grav s-a soldat cu patru persoane decedate si mai multe ranite. Trei dintre victime sunt adulti, iar cea de-a patra ar fi un copil.

Prefectul Brasovului, Ciprian Bancila, a anuntat ca s-a pus in aplicare Planul Rosu de interventie, scrie mytex.ro.

De asemenea, la fata locului, intervin echipaje de descarcerare, doua elicoptere si ambulante ale Serviciului Judetean si SMURD, relateaza stirileprotv.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.