Social 17 Iunie 2016 10:15
Teodosie Petrescu a reusit in cativa ani sa puna pe picioare o adevarata afacere.

Arhiepiscopul Teodosie Snagoveanul, sub numele sau civil, Teodosie Petrescu, a construit linga Vatra Dornei un complex hotelier SPA, printr-o fundatie si trei firme in actele carora figureaza numele sau, scrie Cotidianul Ziua de Constanta.

Conform site-urilor de turism, „Baza de Tratament Procopie si Elisabeta*** este situata in satul Gheorghiteni, comuna Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei“, in timp ce altul ne imbie cu oferta; „Baza de Odihna si Tratament Recuperator Hotel Procopie si Elisabeta este un complex hotelier cu baza de tratament ce ofera atat conditii optime de cazare si relaxare, cat si servicii de tratament, recuperare si organizari diverse evenimente. Hotelul pune la dispozitia turistilor o capacitate de cazare de 60 de locuri structurate pe camere double matrimonial, twin si camere ocupare single, acestea fiind dotate la standarde de 3*.

Banii pentru ridicarea lacasului de cult au provenit din donatii. Iar acestea au fost atat de generoase incat, incepand cu anul 2003, afacerile manastirii s-au extins prin construirea unui hotel cu cinci etaje, a unui pavilion administrativ aferent hotelului, dar si a altor spatii, inclusiv prin achizitionarea altor 20 de hectare de teren din imprejurimi, relateaza bn24.ro.

Ziua de Constanta mai precizeaza si faptul ca toata constructia a costat peste 4 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.