Social 17 Iunie 2016 08:20
Noul Consiliu National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) si-a ales joi conducerea.

Viorel Barbu, ales presedinte, a avut o pozitie hotarata in anul 2012, prin care a taxat ca membru in CNATDCU teza de doctorat a lui Victor Ponta ca fiind un plagiat.

Barbu a pierdut in 2014 sefia Academiei Romane in fata unui candidat sustinut de PSD, relateaza hotnews.ro.

Inainte de 1989, Barbu a fost decan la Facultatea de Matematica din Iasi, apoi rector la Universitatea "Al.Cuza", iar dupa Revolutie a avut vreme de un mandat functia de vicepresedinte al Academiei Romane si, pana in 2013, a condus filiala din Iasi a Academiei Romane.

''La invitatia ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, Consiliul General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), numit prin ordinul de ministru nr. 4.106/10.06.2016, s-a intalnit astazi in prima sedinta de lucru. Intalnirea a avut ca obiectiv alegerea conducerii si discutii asupra regulamentului de organizare si functionare a CNATDCU, precum si asupra problemelor curente'', se arata intr-un comunicat al MENCS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.