Social 15 Iunie 2016 08:00
Ploile abundente cazute in ultimele zile, si mai ales marti, in Tulcea, au facut ca strazile sa se inunde atat de tare incat masinile pluteau pur si simplu.

Retelele sociale au fost impanzite cu inregistrari facute in mai multe zone ale orasului, unde se pot vedea masini care plutesc in deriva.

In Tulcea, aproape orice ploaie abundenta duce la inundatii, mai ales in anumite zone ale orasului, canalizarile neputand face fata. Situatia de marti i-a surprins insa si pe locuitorii orasului, care recunosc ca peisajul e "chiar infricosator", apa de ;pe strazi ajungand la un metru.

Angela Tulceanu, purtator de cuvant al ISU Tulcea, a declarat la B1 TV ca, in acest moment, "apele usor-usor s-au retras" si nu mai ploua. Aceasta a spus ca pompierii au fost chemati in mai multe zone ale orasului, deblocand mai multe masini, relateaza ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.