Social 11 Iunie 2016 12:15
Atunci cand majoritatea teatrelor isi inchid usile din cauza vremii frumoase de afara, Teatrul In Culise alege sa le tina larg deschise pe toata perioada sezonului cald, oferind in fiecare seara concedii pentru creier bucurestenilor iubitori de teatru.

Incepand cu 13 iunie, atat mansarda, cat si terasa clubului La Scena vor fi animate de cele mai bune productii de anul acesta.

Potrivit unui comunicat remis 9am, sunt cinci ani de cand In Culise incalca o regula a teatrelor si nu isi ia vacanta pe timpul verii, ci lanseaza o stagiune de vara in cadrul careia spectacolele se joaca la racoarea aerului conditionat, fiind continuate cu seri relaxante pe terasa din centrul orasului – un loc iubit de artistii din Bucuresti, La Scena se afla foarte aproape de centru, la intersectia a doua strazi cu poveste: Calea Calarasilor (nr. 55) cu Str. Mantuleasa.

Ce se joaca? In cadrul programului lejer de vara sunt incluse cele mai noi titluri ale stagiunii Teatrului In Culise, veritabile comedii si spectacole care abordeaza subiecte de actualitate: Dragoste in patru tablouri, The Blue Room, Scrisori catre Rita: The Show, Cum se duce totul dracu‘?, Orchestra Titanic, Clinica Sinucigasilor, Black Friday Love, LUV – menage a trois, Un barbat si mai multe femei, Povesti despre tine, Qui est Mohamed? (productie a Teatrului Arca). De asemenea, serile de vineri vor fi mai amuzante datorita show-ului de stand up comedy sustinut de actorii Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Florin Fratila si Alexandru Banciu, iar in zilele de luni ale saptamanii intrarea va fi libera la spectacolele cursurilor de actorie TeenMedia Academy – Auditia, Masinaria Cehov sau Omul cu o singura aripa.

Exista teatru si pe timp de vara! Stagiunea de vara este deschisa pe Calea Calarasilor nr. 55 – rezervari 0735 026 762, programul complet poate fi gasit pe www.inculise.ro.
Parteneri: Sapte Seri, OrasulM.eu, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, Inoras.ro, Autentici.ro, Fest.ro, RaftulcuIdei.ro, Umblat.ro, MusicNights.ro, Autentici.ro, Inoras.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.