Social 8 Iunie 2016 14:30
Te pregatesti sa pleci in vacanta si vrei sa etalezi un corp perfect la plaja sau nu numai in aceasta vara? Iata ce strategie poti adopta pentru a slabi rapid si fara infometare.

1.Pastreaza un jurnal alimentar

Cercetarile sugereaza ca ai mai multe sanse de a pierde in greutate daca monitorizezi cantitatea alimentelor pe care le consumi. Asadar, noteaza-ti in fiecare zi ce si cat consumi, caci acest lucru te poate ajuta sa reduci portiile si numarul caloriilor in zilele care urmeaza.

2.Inlocuieste carbohidratii cu proteine

Pe termen scurt, dietele sarace in carbohidrati, dar bogate in proteine (carne de pui, oua peste) au tendinta de a genera o scadere in greutate mai rapida decat dietele bogate in alimente cu un continut scazut de grasimi, scrie prevention.com.

3. Accelereaza ritmul

Incearca sa prelungesti timpul alocat antrenamentului pentru a obtine rezultatele dorite. Desigur, nu trebuie sa se exagereze. Cateva minute in plus sau intensificarea exercitiilor vor fi de ajuns.

4. Odihneste-te suficient

Studiile arata ca lipsa somnului modifica nivelul hormonilor si te pot face sa te simti infometata, transformand perderea in greutate intr-un proces mult mai dificil decat este in realitate. Pentru a ajuta cantarul sa indice greutatea dorita trebuie sa dormi cel putin 7 ore pe noapte.

5. Bea apa sau ceai verde

Potrivit studiilor, consumul a cel putin patru cesti de apa pe zi si inlocuirea bauturilor carbogazoase si indulcite cu apa contribuie la pierderea in greutate. In egala masura, consumul a cel putin trei cesti de ceai verde pe zi s-a dovedit a fi eficient in diete si ajuta in special la eliminarea grasimii abdominale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.