Social 7 Iunie 2016 09:40
Politia va efectua verificari cu privire la legalitatea si corectitudinea modului de interventie, in noaptea de duminica spre luni, in cazul barbatului care alerga dezbracat complet pe bulevardul Unirii, informeaza Agerpres.
„In dimineata de 06.06.2016, la ora 04:15, prin sistemul 112, a fost formulat un apel prin care se sesiza ca un barbat dezbracat complet alearga pe bulevardul Unirii, printre masini si are si un comportament agresiv. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiilor 10 si 11, care au reusit imobilizarea acestuia si au solicitat sprijin din partea Serviciului de Ambulanta, barbatul fiind transportat la un spital clinic specializat in boli neuropsihice. Pentru imobilizarea barbatului, care se manifesta agresiv atat fata de politisti, cat si fata de propria persoana, s-a impus folosirea fortei si a mijloacelor din dotare, acesta fiind incatusat”, informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) remis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, ulterior prezentarii la camera de garda a unitatii sanitare de specialitate, medicii au decis internarea de urgenta a barbatului din cauza agresivitatii extreme pe care acesta o manifesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.