Social 6 Iunie 2016 14:45
Trei dintre ranitii in explozia unei butelii in targul de la Valea Cascadelor din Capitala au ramas internati la Spitalul de Arsi, patru sunt in continuare la Spitalul Floreasca, iar alti trei primesc tratament ambulator. Trei dintre ranitii internati sunt in stare grava, la reanimare, prognosticul fiind rezervat, a anuntat, luni, Ministerul Sanatatii.

Potrivit datelor primite de Ministerul Sanatatii, dupa explozia din targul "Valea Cascadelor”, la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri au ajuns sase raniti, dintre care trei au ramas internati, iar ceilalti sunt in tratament ambulator, pentru schimbari zilnice de pansamente.

In spital a ramas femeia in varsta de 83 de ani, cu arsuri pe 5% suprafata corpului, cu evolutie buna, aceasta fiind internata in sectia de arsuri.

La reanimare sunt internati un barbat in varsta de 72 de ani, care are arsuri de gradele I si II pe 18-20% din corp si un alt barbat in varsta de 54 de ani, cu arsuri de gradul II pe 12% suprafata corpului, ambii fiind intubati si ventilati mecanic, avand o evolutie stationara.

La Spitalul de Urgenta Floreasca au ramas internati patru pacienti, doi dintre acestia fiind in sectia de chirurgie plastica, cu arsuri superficiale, stare generala buna si prognostic favorabil.

Ceilalti doi pacienti sunt internati la sectia de arsi a Spitalului Floreasca. Barbatul in varsta de 50 de ani, care a fost operat duminica in regim de urgenta, va fi consultat bronhoscopic pentru a stabili gradul de afectare a cailor aeriene superioare. In ciuda tratamentului administrat, starea generala este grava, iar prognosticul rezervat, a precizat MS.

Femeia in varsta de 64 de ani internata la Spitalul Floreasca urmeaza sa fie transferata pe sectia de chirurgie plastica, avand o evolutie buna, scrie News.ro.

Un alt barbat ranit in explozia din targul de pe Valea Cascadelor, in varsta de 27 de ani, a ajuns duminica la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dar acesta avea arsuri superficiale si nu a ramas internat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.