Social 6 Iunie 2016 12:00
Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta, a fost adus luni cu o ambulanta Curtea de Apel unde are loc un nou termen in dosarul Centrul Militar Zonal.

[Update]

Dupa ce procesul a fost intrerupt mai bine de o ora pentru a i se acorda ingrijiri medicale fostului presedinte suspendat al CJ Constanta, procesul a fost reluat, insa suspendat din nou dupa ce avocatul acestuia a recuzat completul de judecata.



Din momentul in care a ajuns in sala de sedinte, Nicusor Constantinescu a specificat ca ii este rau, solicitand un echipaj SMURD, avand in vedere ca autoutilitara cu care a fost adus de la penitenciar nu avea aparatura necesara, scrie mediafax.

”Sa chemati SMURD-ul ca nu am asistenta medicala si am tensiune mare. Am fost adus cu o duba, fara monitorizare, am venit cu dricul”, a spus Constantinescu in fata instantei, scrie realitatea.net.

Momentan, procesul este suspendat.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in mai multe dosare penale. Intr-unul dintre acestea este acuzat ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, iar in altul este judecat pentru ca a atribuit nelegal terenuri. De asemenea, el este judecat pentru ca ar fi subfinantat Centrul Militar Zonal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.