Social 6 Iunie 2016 11:45
Misiune dificila si plina de lacrimi a pompierilor. Daniel Vasile, purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, a avut astazi parte de momente grele: a fost nevoit sa anunte moartea unuia dintre colegi, aflat in misiune la incendiul de la o fabrica de incaltaminte din localitatea ilfoveana Jilava.

„Era la o distanta de siguranta la nivelul resepectiv. Nimic nu prevestea ce s-a intamplat. Intre cladire si containere metalice era distanta de 10 metri. Nu erau lipiti de containere, motiv pentru care partea superioara atunci cand s-a prabusit l-a prins intr-o mica masura, nu ar fi putut sa scape si nici sa-l ajute cineva, pentru ca acele placi sunt foarte grele. Si nici in acest moment nu poate fi extras”, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant ISU Bucuresti.

„A fost si sansa si ghinion in acelasi timp, pentru ceilalti ca au supravietuit si pentru el ca a decedat”, a precizat purtatorul de cuvant, citat de DIGI24.

El a descris ca peretele care s-a prabusit este din beton prefabricat. „Sunt placi - o portiune de 80 de metri patrati s-a prabusit. A durat mult extragerea lui, nici acum nu s-a reusit. Sunt placit foarte grele si bucata din picioare este deja inclinata si oricine se apropie in acest moment risca sa pateasca acelasi lucru. E motivul pentru care interventia decurge greu”, a adaugat Danil Vasile.

Ofiterul de presa a precizat ca, in ceea ce priveste incendiul, a ars tot in interior. „Ardere generalizata. In spate a fost focar si din cauza caldurii placile s-au desprins”, a subliniat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.