Social 3 Iunie 2016 13:30
Realizatorul Antenei 3, Mircea Badea, a pierdut definitiv procesul intentat de fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, pentru afirmatii defaimatoare si jignitoare facute de realizatorul tv in cadrul emisiunii "In gura presei".

Horia Georgescu a cerut despagubiri in instanta dupa ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" a folosit la adresa sa apelative precum "ochelarica", "giumbix", "onanist", "penibil" si "sluga basista". In cererea de chemare in judecata, Horia Georgescu a cerut daune de la Mircea Badea si SC Antena 3 in cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata.

Procesul a fost deschis la Judecatoria sectorului 1 si a fost pierdut de Mircea Badea. In decembrie 2013, Judecatoria a decis ca Horia Georgescu ar trebui sa primeasca despagubiri in valoare de 5.000 de euro si ca decizia trebuie sa fie prezentata in cadrul emisiunii "In gura presei".

Un an mai tarziu, in decembrie 2014, in faza apelului, Tribunalului Bucuresti a redus suma pe care o are de platiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) si a mentinut decizia ca sentinta sa fie citita in emisiunea "In gura presei".

Hotararea a fost atacata cu recurs, iar in urma cu doua zile, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursurile intentate, ramanand valabila decizia luata la Tribunalul Bucuresti, precizeaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.