Social 1 Iunie 2016 17:00
Tu cum sarbatoresti inceputul verii ? Te-ai gandit ca te poti distra, ca in fiecare weekend, dar sa faci si un gest caritabil ? Fundatia HOSPICE Casa Sperantei organizeaza pe 3 iunie, la Bucuresti, un carnaval caritabil, pentru a strange fonduri destinate copiilor cu boli incurabile.

Un bilet la HOSPICE Carnival costa doar 40 de euro. Putin pentru o seara de distractie, mult pentru micutii greu incercati de soarta. Costul a doua bilete reprezinta suma necesara pentru ca un copil grav bolnav sa poata fi internat, timp de o zi, intr-una din sectiile de pediatrie ale HOSPICE din Bucuresti sau Brasov, unde beneficiaza de servicii complexe de ingrijire paliativa.

Editia din acest an a HOSPICE Carnival va avea loc vineri, 3 iunie, ora 19.30, la Gradina Floreasca, situata pe Bd. Mircea Eliade nr. 16. Afla cum poti participa de pe site-ul evenimentului: http://carnival.hospice.ro/.

„Evenimentul cuprinde o receptie de bun venit, cina bufet, open bar, un concert live si multe surprize. Gianina Corondan, Jojo, Ana Morodan si Marius Vintila se numara printre vedetele care ne vor sustine si in acest an. Toti banii pe care ii vom strange din participarea la aceasta petrecere caritabila vor fi folositi pentru ingrijirea paliativa gratuita oferita copiilor cu boli incurabile. Doua bilete la carnavalul din 3 iunie asigura unui copil o zi de internare intr-una din sectiile de pediatrie ale HOSPICE”, declara Laszlo Bodor, director de Fundraising si Comunicare in cadrul HOSPICE Casa Sperantei.

Potrivit unui comunicat remis 9AM, atmosfera de la eveniment va fi intretinuta de Trupa Lipscani, formata din sase muzicieni talentati. Ei vor canta piese proprii si cover-uri diverse, interpretate intr-un stil de exceptie. Un moment inedit al carnavalului va fi asigurat de artistul Eduard Alexe, un cunoscut suflator de flacari, care ne-a fost alaturi si la editia de anul trecut.

Peste 150.000 de persoane au nevoie de ingrijire paliativa

In Romania sunt peste 150.000 de persoane care sufera de boli incurabile. Ei au nevoie de ingrijire medicala paliativa si de consiliere psihologica, pentru ca suferinta sa le fie mai usor de suportat. Insa doar 7% dintre ei primesc ajutorul de care au nevoie.

In 24 de ani de activitate, HOSPICE Casa Sperantei a oferit ingrijire gratuita pentru peste 20.000 de copii si adulti cu boli incurabile. In urma cu o saptamana, HOSPICE Casa Sperantei a inaugurat o sectie de pediatrie cu servicii integrate, in cadrul Centrului de ingrijire paliativa din Bucuresti. Sectia are o capacitate de 8 paturi, un centru de zi, un cabinet de consultatii, o sala de stimulare multisenzoriala, un cabinet de explorari functionale, o sala de kinetoterapie si Scoala HOSPICE, unde activitatile educationale sunt concepute individualizat, pentru nevoile fiecarui pacient in parte. In prezent, HOSPICE Casa Sperantei ingrijeste in Bucuresti 220 de copii care sufera de boli incurabile si limitatoare de viata. Numarul pacientilor va creste cu 50% in urmatorii doi ani, cand noua sectie de pediatrie va functiona la capacitate maxima.

Despre HOSPICE Casa Sperantei

Citeste si:
Noi game de îngrijire corporală potrivite pentru atmosfera festivă
Noi game de îngrijire...

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

Si tu poti ajuta! Cumpara bilete online: http://carnival.hospice.ro/

Sponsorii evenimentului:
GlobalWorth, GSK Consumer Healthcare – parte a grupului GSK, L’Oreal, Allview, World Class, UpRomania.

Citeste si:
Sportiva paralimpica Marieke Vervoort vrea sa fie eutanasiata
Sportiva paralimpica Marieke...

Parteneri: Athenee Palace Hilton, B.D.G., Bioestetika, City Compass, Couture de Marie, Godmother, Kronwell, Lavacow, Mazilique Studio, Mercure Hotels, Novotel, Atelier M, Smybox, TBI.

Parteneri media:
Magic FM, Itsy Bitsy, 1MusicChannel, 9AM, BIZ, Business Woman, Revista CARIERE, Calendar Evenimente, Despre nimicuri si alte fantezii, ComputerBlog, Finzoom, Garbo, Hotnews, HRBExpert, Progresiv, Studentie.ro, Urbo.ro, Zile si nopti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.