Social 31 Mai 2016 10:14
Cei de la Tech Insider au vorbit cu Daniel Post Senning, autorul cartii „Manners in a Digital World” pentru a afla cat trebuie sa astepti inainte de a raspunde la un mesaj primit de la persoana iubita.

Daca raspunzi repede pari prea interesat, daca raspunzi cu intarziere pari neinteresat. Cat ar trebui sa astepti inainte de a raspunde la un SMS sau un mesaj pe WhatsApp sau Messenger de la persoana de care te-ai indragosit? Cei de la Tech Insider au vorbit cu Daniel Post Senning, autorul cartii „Manners in a Digital World” pentru a afla raspunsul.

Daniel lucreaza pentru Emily Post Institute, care publica ghiduri de eticheta inca din anii 1940.

Regula generala a lui Senning este sa raspunzi intre una si trei ore dupa ce ai primit mesajul.

„Daca cineva te atrage, nu te juca cu mintea acelei persoane”, recomanda autorul.

Totusi, timpul potrivit pentru a raspunde la un mesaj depinde de un set de asteptari emotionale mutuale. Cu cat te vezi mai des cu cineva, cu atat mai mult acea persoana se asteapta sa ii raspunzi mai repede la mesaje.

Daca abia ai inceput sa te intalnesti cu cineva nu ar trebui sa te astepti ca persoana respectiva sa iti raspunda imediat la mesaje, spune Senning. Dar daca te vezi cu cineva de cateva luni sau un an, raspunsul ar trebui sa vina in mai putin de o ora. Totusi, aceste reguli nu sunt batute in cuie, precizeaza medmediafax.ro.

„Daca simti ca este persoana potrivita pentru tine poti incalca regulile”, explica autorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.