Social 28 Mai 2016 13:00
Procurorii il cerceteaza sub control judiciar pe chimistul firmei Hexi Pharma pentru participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor si inselaciune, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru chimistul Hexi Pharma acesta fiind acuzat de participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor si inselaciune, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, va fi dusa, sambata, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 5 cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, dupa ce a fost retinuta vineri seara pentru 99 de fapte de inselaciune in forma continuata, 29 de fapte de inselaciune in forma simpla si participatie improprie la zadarnicia combaterii bolilor.

Directorul firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost ridicata cu mandat, vineri dupa-amiaza si a fost dusa la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de suspect in dosarul dezinfectantilor, afirma surse judiciare citate de MEDIAFAX.

Flori Dinu a fost citata de procurori sa se prezinte vineri la sediul Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcursul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politisti sa mearga si sa o aduca pentru a fi instiintata in legatura cu noua calitate de suspect.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca. Parchetul General a anuntat marti ca moartea lui Dan Condrea a fost violenta, iar leziunile "constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri si planuri dure, cat si prin strivire de componentele unui autovehicul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.