Social 25 Mai 2016 09:00
Functia Live de pe Facebook a fost adaugata relativ recent, insa deja a primit cateva schimbari importante.

Nu numai ca limita de 90 de minute a fost eliminata pentru cei care doresc sa filmeze non-stop diverse evenimente, insa si inregistrarile sesiunilor live au fost imbunatatite pentru cei care le vizioneaza, anunta Go4it.

Se pare ca Facebook Live devine incet, dar sigur, cea mai importanta componenta a popularei retele de socializare, scrie MEDIAFAX.

Cei care doresc sa transmita live diverse evenimente lungi sau sa pozitioneze o camera care filmeaza live diverse locuri (precum un webcam care monitorizeaza traficul, sau o camera care urmareste un cuib de pasari) vor avea acum optiunea de a initia fluxuri „Continuous Live Video”.

Spre deosebire de sesiunile Live obisnuite, acestea nu vor fi salvate dupa terminarea transmisiei. Acestea functioneaza ca un flux video de la televizor, fiind transmise o singura data.

Statisticile Facebook spun ca doua treimi dintre vizualizarile de pe clipuri video live sunt inregistrate abia dupa terminarea transmisiei. Aceasta realizare a incurajat implementarea unui timeline care prezinta momentele in care au fost realizate cele mai multe comentarii sau au fost transmise cele mai multe reactii.

Astfel, poti sari direct la cele mai interesante parti ale clipurilor, fara sa urmaresti intregul continut, care poate fi uneori plictisitor. Reactiile altor utilizatori sunt prezentate ca in modul Live, putand vedea pe ecran in timpul redarii exact cand au fost apasate butoanele „like, wow, angry, sad, etc.”.

Functia Continuous Live Video a fost implementata deja in API-ul Facebook Live si poate fi folosit de catre cei interesati, in timp ce imbunatatirile pentru clipuri deja inregistrate sunt disponibile unui numar limitat de utilizatori. In saptamanile care urmeaza, acestea vor fi oferite tuturor utilizatorilor de Facebook.

Citeste si:
Un thailandez si-a ucis in direct fetita de 11 luni, pe Facebook live
Un thailandez si-a ucis in...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.