Social 23 Mai 2016 10:28
Medicii de la Serviciul de Medicina Legala din Ilfov fac, luni, necropsia in cazul barbatului care se presupune a fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat duminica seara in urma unui accident rutier.

Medicii legisti din Ilfov fac necropsia in cazul barbatului despre care oficiali din cadrul Parchetului General si surse din randul politistilor spun ca ar fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Autopsia dureaza aproximativ trei ore, la sediul IML Ilfov fiind asteptat si un apartinator al barbatului pentru o noua identificare, nefiind suficienta cea de duminica seara, au precizat pentru MEDIAFAX surse medicale. Procurorii au cerut si o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea, test care va fi facut la Institutul de Medicina Legala Bucuresti, la cererea serviciului judetean, si va fi gata in cel putin doua zile, precizeaza aceleasi surse.

Politistii au reluat, luni dimineata, cercetarea la fata locului dupa ce le-au intrerupt duminica seara.

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca "s-ar fi intamplat mai multe lucruri", informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut.

"In ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vanzare-cumparare incheiate de fima cu spitalele din Bucuresti si din imprejurimi. Astazi se putea evalua si se va evalua care este prejudiciul in acest caz. Era imineanta chemarea celui in cauza pentru a i se aduce la cunostinta invinuirea. Se puteau lua masuri preventive. Exista indicii ca astazi urma sa fie audiat si se puteau intampla mai multe lucruri. Cei implicati in cauze stiu intotdeauna ce urmeaza sa se intample", a declarat Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar la sediul Parchetului General.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca datele preliminare ale anchetei privind accidentul in urma caruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arata ca este vorba despre o sinucidere. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Citeste si:
Sfârșit cumplit pentru Călin Doboș, chirurgul vedetelor.
Sfârșit cumplit pentru Călin...

"Nu se va schimba cursul anchetei, va fi una efctiva in care se vor clarifica toate aspectele cu referire la toat persoanele care sunt vizate. Organele de politie sunt la fata locului. Cercetarea este cea care se face in mod obisnuit pentru a se vedea daca e accident sau sinucidere. La fata locului au fost reprezentanti ai Institutului de Criminalistica al Politiei Romane. Este vorba despre o cercetare in curs insa sunt indicii foarte puternice ca cel decedat este Dan Condrea. E vorba despre autoturismul acelei firme si actele care apartin persoanei respective. De regula, in astfel de cazuri se fac cercetari pentru ucidere din culpa", a mai precizat Augustin Lazar.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca, au anuntat surse din randul politistilor, accidentul fiind semnalat in jurul orei 19.30. Masina condusa de acesta a intrat intr-un copac, impactul fiind atat de violent incat barbatul si-a pierdut viata pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fata locului au gasit o victima desfigurata.

Citeste si:
Directorul general Hexi Pharma, 3 ani de inchisoare cu executare
Directorul general Hexi...

Reprezentantii Politiei Ilfov au declarat ca exista doi martori ai accidentului. Unul dintre ei se afla la volanul unui autovehicul pe care masina implicata in accident l-ar fi depasit cu putin timp inainte de impact iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zona, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.