Social 22 Mai 2016 21:10
Accidentul s-a produs intre localitatile Buftea si Corbeanca, pe o portiune de drum drept. Masina mergea cu viteza si a intrat intr-un copac, spun martorii.

[UPDATE 21.25] Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat, pentru AGERPRES, ca in jurul orei 18,58 a fost inregistrat un apel privind un accident rutier grav in comuna Corbeanca.

''Am primit un apel in jurul orei 18,58, in urma unui accident foarte grav in comuna Corbeanca. In masina se afla un barbat, singur, in jur de 40 de ani. Echipajul SABIF a ajuns in 10 minute. Barbatul prezenta leziuni extrem de grave. La scurt timp a ajuns la fata locului si o alta masina de tip C. S-au facut manevre salvatoare de viata, dar, din pacate, leziunile foarte grave erau incompatibile cu viata'', a precizat Alis Grasu.

[UPDATE 21:00] Trupul lui Dan Condrea a fost ridicat de legisti si dus la INML. Sotia sa l-a recunoscut dupa haine.

Exista informatii neconfirmate oficial ca Dan Condrea se afla la volan, iar in urma impactului, acesta si-ar fi pierdut viata. La fata locului se afla mai multe echipaje de politie si amulante, dar medicii nu au mai putut salva viata soferului.


Dan Condrea se afla la volanul unei masini apartinand Hexi Pharma, aceasta fiind distrusa complet. Cauza accidentului este viteza excesiva, spun politistii.

Acestia mai spun ca nu au vazut urme de franare.

Actele lui Dan Condrea ar fi fost gasite langa masina. Nu se exclude varianta suicidului.

Firma Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, este urmarita penal in dosarul deschis la Parchetul General, relateaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.