Social 19 Mai 2016 13:44
Fostul ministru al Transporturilor va fi eliberat din Penitenciarul Poarta Alba in cursul zilei de joi, unde se afla de un an si doua luni, in urma unei decizii definitive apartinand magistratilor de la Tribunalul Constanta.

Judecatoria Medgidia a admis, pe 28 martie, cererile reunite privind liberarea conditionata a lui Miron Mitrea si a dispus punerea in libertate a acestuia din Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Miron Mitrea a mai solicitat de doua ori Judecatoriei Medgidia, in 10 februarie si 29 februarie, eliberarea conditionata, cererile sale fiind insa respinse de instanta. El a contestat hotararile la Tribunalul Constanta, dar magistratii au decis, in data de 17 martie, sa le respinga, hotarand ca fostul ministru sa ramana in inchisoare. Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, in februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita.

El a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba incepand cu data de 13 februarie.

Condamnarea definitiva la doi ani de inchisoare a lui Miron Mitrea a fost decisa dupa doi ani si trei luni in care dosarul fostului senator s-a aflat pe masa judecatorilor si dupa ce rechizitoriul procurorilor a trebuit refacut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.