Social 19 Mai 2016 07:40
Adventure@theCastlePark este noul parc de aventura ce va fi deschis pe 28 mai la Castelul Cantacuzino din Busteni si care ii asteapta pe turistii de pe Valea Prahovei cu aproximativ 20 de ateliere, inclusiv zece pentru copii, circa un kilometru de tiroliana si multe alte activitati.

Parcul, care are o suprafata de 1,5 hectare, asteapta iubitorii de adrenalina cu ateliere, tiroliene, toate acestea avand o dificultate medie si fara nicio limita de greutate.

De asemenea, parcul de aventuri ii provoaca pe turisti sa incerce multe alte atractii potrivite pentru copii, familii si adulti, cum ar fi tir cu arcul si sesiunile cu arme airsoft.

Preturile pentru Adventure @theCastlePark, cuprinse intre 20 si 30 de lei, includ echipamente profesionale si asistenta din partea personalului tehnic.

"Din momentul in care am deschis Castelul Cantacuzino pentru public, ne-am propus sa dezvoltam o serie de activitati si atractii pentru vizitatorii nostri, astfel incat ei sa aiba mai multe oportunitati pentru recreere si, de ce nu, pentru distractie. De aceea, am proiectat un parc de aventura in curtea castelului, un parc care sa se potriveasca, de asemenea, cu peisajul de munte. Odata cu inaugurarea acestui parc, vizitatorii se vor bucura de domeniul Castelului Cantacuzino: istorie, arta, un restaurant frantuzesc desavarsit, relaxare si, incepand cu 28 mai, aventura, toate acestea fiind completate de o priveliste extraordinara asupra Muntilor Bucegi", a declarat Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate, compania care detine castelul.

Principiul de baza al companiei este siguranta turistilor, proprietarii punand astfel accentul pe crearea unei echipe experimentate, fiecare membru al acesteia avand cunostinte solide in domeniu.

"Noi credem ca mai importanta decat distractia este siguranta iubitorilor de adrenalina. Acesta este si motivul pentru care am avut in vedere calitatea echipamentului si, desigur, echipa noastra. Sonia Dragan, campion mondial la freestyle schi, va conduce personalul tehnic al parcului, la care se adauga patru salvamontisti cu o experienta profesionala incredibila", a afirmat Kurt Neuschitzer.

"Castelul Cantacuzino s-a transformat de-a lungul anilor si am fost intotdeauna atenti la cerintele publicului, cum ar fi acest proiect, Adventure @theCastlePark. Pentru o experienta completa, turistii pot petrece o zi intreaga la Castelul Cantacuzino. Dimineata ei pot bea o cafea pe terasa din curtea castelului, apoi se pot pregati pentru o portie de adrenalina in parcul nostru, iar ziua poate continua cu un pranz delicios la restaurantul Canta Cuisine si o vizita a Castelului Cantacuzino si a expozitiei noastre. O escapada perfecta, indraznesc sa spun", a mai mentionat Kurt Neuschitzer.

Citeste si:
Victoria's Secret lansează o inițiativă de prevenție a...
Victoria's Secret...

Deschiderea oficiala a Adventure @theCastlePark va fi pe 28 mai, de la 11:00, la acest eveniment urmand sa participe, printre altii, Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate, si Emanoil Savin, primarul orasului Busteni.

Castelul Cantacuzino din Busteni a fost construit intre anii 1901 si 1911 de printul Gheorghe Grigore Cantacuzino. Castelul Cantacuzino, deschis pentru public in 2010, a gazduit unele dintre cele mai impresionante si expozitii interesante din Romania. Astfel, in 2015, iubitorii de arta au putut sa se bucure de celebrele litografii si gravuri de Salvador Dali si Pablo Picasso, care prezinta in prezent opere de arta ale marelui pictor Marc Chagall, urmata, din luna iulie, de expozitia Vincent van Gogh, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.