Social 14 Mai 2016 14:00
Politistii din Bucuresti au folosit arma pentru a opri un sofer care a refuzat sa raspunda la semnalele echipajului de siguranta publica, conducatorul auto pierzand controlul volanului si intrand in lacul Colentina.

Vineri seara, un echipaj de ordine publica din Sectorul 2 a incercat sa opreasca un autoturism in care se aflau doua persoane, insa soferul nu a oprit la semnalul politistilor si a demarat in viteza, au declarat surse din Politia Capitalei pentru MEDIAFAX.

Oamenii legii l-au urmarit insa tanarul care conducea masina a pierdut controlul volanului si a intrat in lacul Colentina. Profitand de intuneric, cei doi ocupanti au reusit sa fuga. Pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase 3 focuri de arma, in plan vertical.

Ulterior, politistii i-au identificat pe cei doi si i-au dus la audieri, sambata dimineata, fiind deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat si conducere fara permis. In cursul cercetarilor politistii au descoperit ca cei doi sunt frati si ca pasagerul este minor, mai anunta politistii.

La momentul transmiterii stirii, cei doi sunt audiati la Sectia 7 Politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.