Social 7 Mai 2016 15:20
Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj de condoleante la incetarea din viata a celor doi militari romani in urma unui incident care a avut loc in apropiere de localitatea Kandahar.
''Am primit cu durere vestea incetarii din viata a celor doi militari romani cazuti la datorie astazi, in Afganistan. Militarii nostri si-au servit tara cu devotament si curaj si vor ramane vesnic in amintirea mea si a poporului roman. In aceste momente de tristete, transmit sincere condoleante familiilor indoliate. Militarului ranit in aceeasi misiune ii urez insanatosire grabnica si sa se intoarca cu bine acasa'', este mesajul seful statului, potrivit Administratiei Prezidentiale, scrie MEDIAFAX.

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, 7 mai, ora 10.45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani, transmite Ministerul Apararii Nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.