Social 6 Mai 2016 16:38
Un sofer din Capitala a facut plangere la Politie pe motiv ca agenti de la Rutiera i-au furat actele dupa ce l-au oprit in trafic, in timp ce politistii sustin ca le-au primit de la barbat, dupa care acesta a plecat in graba.

Soferul, un bucurestean, a fost oprit joi de un echipaj al sectiei 13 din Capitala pe motiv ca vorbea la telefonul mobil, fara dispozitiv handsfree, in timp ce conducea. Reprezentanti ai Politiei au declarat pentru MEDIAFAX ca agentii i-au cerut documentele de identificare iar apoi l-au informat ca va fi sanctionat pentru fapta constata. In acel moment, spun sursele citate, soferul le-a cerut sa opreasca actele si a plecat.

Cateva ore mai tarziu a mers la sectie, insotit de un prieten, unde a depus o plangere pe motiv ca politistii i-au furat actele de inmatriculare ale autoturismului. Cel care l-a insotit pe sofer la depunerea plangerii este Catalin Berenghi, actual candidat independent la Primaria Capitalei, care in trecut s-a facut remarcat pentru mai multe miscari anti-moschee, organizand, printre altele, prostestul cu carcase de porci congelate si purcei vii vopsiti aruncati pe terenul unde ar urma sa fie contruit lacasul. Acesta are o alta varianta asupra incidentului.

"Prietenul meu a fost oprit in trafic, iar politistii i-au retinut documentele, fara a se intocmi un proces verbal. Politistii l-au infomat apoi ca daca vrea sa isi recupereze actele, sa mearga la sectia de politie. Prietenul meu a sunat la 112 de unde a fost redirectionat catre sectia 13. Cand l-am insotit la sectia de politie, oamenii de acolo au spus <<Au venit!>>, semn ca stiau despre noi", a declarat Catalin Berenghi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.