Social 5 Mai 2016 16:04
Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi, ca a semnat un contract cu un mare dezvoltator din Egipt, urmand ca in urmatorii doi ani sa ofere consulanta pentru dezvoltarea orasului El Gouma, de pe tarmul Marii Rosii.

Radu Mazare a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca nu isi mai doreste sa fie persoana publica. "Asa cum am mai spus, nu ma mai intereseaza sa fiu persoana publica. Am primit o oferta de munca din partea companiei Orascom, am negociat, iar acum am primit contractul semnat. Urmeaza sa il semnez si eu si candva, in perioada urmatoare, voi incepe munca. Cand imi iese si mie PFA-ul. Am ajuns la concluzia sa-l fac pe persoana fizica autorizata decat in nume personal. Contractul are o perioada de doi ani, urmand sa fiu consultant in ceea ce priveste dezvoltarea urbana si turistica. (...) Probabil o sa merg acolo de doua, trei ori pe luna, in functie si de cum am termene, de ce nevoi sunt acolo”, a spus Radu Mazare.

El a adaugat ca, datorita experientei pe care o are, acumulata in cei 15 ani in care a administrat orasul Constanta, urmeaza sa fie consultant pentru dezvolarea orasului El Gouna, un paradis turistic de pe tarmul Marii Rosii.

"Este un oras care are circa 25.000 de locuitori permanenti, dar care, adaugand turistii si pe cei care detin proprietati in zona, ajunge la 200.000 de persoane. Eu voi ajuta la dezvoltarea orasului, din punct de vedere urbanistic, turistic si asa mai departe. Ceea ce am facut in Constanta si ce stiu eu sa fac”, a spus Mazare.

Fostul primar al Constantei a afirmat ca la finalizarea contractului, daca totul decurge bine, ar putea face acelasi lucru pentru un alt oras, de data aceasta din Oman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.