Social 5 Mai 2016 11:38
Patru tineri s-au batut in tramvaiul 41 din Bucuresti, pentru ca doi dintre ei ascultau manele si nu au vrut sa de muzica mai incet, Politia Capitalei a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce un martor a postat un clip cu scandalul pe Facebook.

Reprezentantii Politiei Capitalei anunta, miercuri, ca s-au autosesizat in cazul celor patru tineri surprinsi intr-un vagon al tramvaiului 41, in timp ce se bateau dupa ce initial s-au certat pe motiv ca doi dintre ei, cetateni de etnie roma, ascultau manele. Astfel, la nivelul institutiei a fost deschis un dosar penal in care se fac acum cercetari pentru fapte de tulburarea ordinii si linistii publice.

VIDEO cu bataia din tramvaiul 41

Reprezentantii Politiei Capitalei le „recomanda persoanelor implicate in incidentul violent sa se prezinte la sediul Brigazii pentru transport public de suprafata pentru lamurirea situatiei”, potrivit MEDIAFAX.

O femeie din Capitala a surprins incidentul, miercuri dimineata, cu telefonul mobil si a postat imaginile pe Facebook. Pe clip se poate observa cum un baiat si o fata de etnie roma ascultau manele pe telefon in tramvai. Alti doi calatori le-au cerut sa dea muzica mai incet. Tinerii au refuzat si au inceput sa ameninte: ”Stai acolo in scaunul tau. Stai cuminte acolo, ca altfel ti-o iei. Nu te mai da cocos, stai linistit, nu te mai agita”, a spus unul dintre tineri.

Cei doi calatori care au cerut ca muzica sa fie data mai incet au sarit apoi la bataie, cu pumnii si picioarele. Pe inregistrare se aude la un moment dat cum unul dintre tineri tipa: „Au, mi-ai rupt mana”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.