Social 3 Mai 2016 18:52
Aproximativ 30.000 de turiști au petrecut minivacanța de 1 mai pe litoral, din care peste 15.000 în stațiunea Mamaia, potrivit datelor Asociației Litoral Delta Dunării.

Aproximativ 8000 de turiști au cumpărat bilete la festivalurile de muzică electronică organizate în zonă, din care peste 2000 au fost străini. ”Agențiile de turism și hotelurile au pregătit oferte speciale și flexibile și au atras un număr important de turiști, Mamaia, Vama Veche și Eforie, fiind în continuare în topul preferințelor turiștilor români dar și străini. Vama Veche surprinde anul acesta prin imaginea și conditiile premium, servicii speciale, păstrând spiritul de libertate și nonconformism aferent stațiunii”, menționează Asociația Litoral Delta Dunării, potrivit MEDIAFAX.

În această perioadă a fost inaugurat și primul hotel tematic de pe litoral, Bicaz Pirates Resort Mamaia.

Recent, consilierii locali ai municipiului Constanţa au aprobat noul regulament al staţiunii Mamaia şi al Satului de Vacanţă, printre reglementările aduse fiind limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezenţei poneilor şi a comerţului ambulant pe plaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.