Social 3 Mai 2016 17:14
Opt cluburi din Mamaia au fost verificate in perioada 30 aprilie -1 mai, de catre inspectorii antifrauda, fiind vizat modul in care a fost indeplinita obligatia emiterii bonului fiscal.

In cadrul actiunii au fost aplicate 23 de sanctiuni contraventionale, suma totala a amenzilor fiind de 134.000 lei, la care s-a adaugat un numar de opt sanctiuni complementare constand in doua suspendari si sase confiscari de numerar, in valoare de 25.541 lei, potrivit reprezentantilor ANAF.

Totodata, in cazul a doua cluburi, reprezentantii acestora au primit invitatia de a se prezenta la sediul Directiei Generale Antifrauda Constanta, in vederea continuarii cercetarilor, informeaza MEDIAFAX.

La actiune au participat si inspectorii antifrauda din cadrul regionalei Bucuresti, dar si cei din cadrul Directiei de Control Activitati cu Risc Fiscal si Interventie Rapida, intreaga activitate de control fiind sustinuta de o echipa care a asigurat suportul informativ din baza de date a ANAF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.