Cei sapte agenti de Politie din Reghin suspectati ca primeau mita pentru a nu sanctiona soferii pe care ii prindeau cu abateri au fost arestati, joi, pe 30 de zile, de Tribunalul Mures.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Mures, Sonia Deaconescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca Tribunalul Mures a dispus arestarea preventiva pe 30 de zile a celor sapte agenti de la Politia Rutiera Reghin, acuzati de luare de mita in forma continuata, abuz in serviciu si fals intelectual.

“Tribunalul Mures a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a tuturor celor sapte agenti de la Politia Rutiera Reghin retinuti anterior. Urmeaza sa se solutioneze calea de atac a contestatiei la Curtea de Apel Mures”, a spus Deaconescu.

Cei sapte politisti au fost retinuti, miercuri, de DNA, pe 24 de ore.

Cei sapte agenti din cadrul Biroului de Politie Rutiera sunt suspectati ca, din anul 2015 si pana in prezent, au pretins si primit diverse sume de bani de la soferi pentru a nu aplica masurile legale in cazul unor abateri constatate in trafic.

Saptamana trecuta, unsperezece perchezitii au avut loc in acest caz, la domiciliile unor persoane si la Biroul Rutier al Politiei Reghin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.