Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a demisionat, au precizat luni surse politice pentru MEDIAFAX.

Informatia a fost confirmata de ministru, prin intermediul unui comunicat de presa, Aura Raducu precizand ca premierul Dacian Ciolos a fost cel care i-a cerut sa paraseasca echipa guvernamentala.

"La solicitarea domnului prim-ministru, imi depun demisia din functia de ministru al fondurilor europene. Am acceptat sa fac parte din aceasta echipa guvernamentala cu gandul ca voi reusi sa introduc o noua abordare si un nou tip de management in acest important domeniu al fondurilor europene", se arata in comunicat.

Aura Raducu a spus ca mare parte din prioritatile pe care si le-a propus la minister sunt in curs de realizare, insa premierul este nemultumit.

"Totusi, avand in vedere nemultumirile domnului prim-ministru legate de obiectivele pe termen scurt privind activitatea mea, la cererea domniei sale, imi depun demisia din functia de ministru al fondurilor europene. Regret ca nu am avut sansa de a duce la bun sfarsit actiunile propusem, dar raman un sustinator al politicii de coeziune, al principiilor europene si al utilizarii cat mai eficiente si profesioniste a fondurilor europene pentru dezvoltarea economica si sociala a tarii", mai spune ministrul demisionar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.