Sute de angajati din TVR au iesit in curtea institutiei, luni, pentru sustinerea Monicai Ghiurco, acestia depunand si o petitie la Consiliul National de Combatere a Discriminarii (CNCD), privind declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu.

Aproape 200 de angajati ai TVR au protestat in curtea institutiei. "Este un protest in curtea TVR. Astazi este sedinta Consililui de Administratie(CA), oamenii au iesit sa o sustina pe Monica Ghiurco. Sunt intre 150 si 200 de oameni, simpli salariati ori lideri si membri de sindicat. Nu este un protest organizat de sindicate. Au iesit in pauza , nu au oprit lucru si nu s-a scandat" a declarat Dragos Bocanaciu presedintele sindicatului SPUSTV pentru MEDIAFAX.

Mai mult, potrivit sursei citate, salariatii TVR au semnat o petitie pe care au depus-o la Consiliul National de Combatere a Discriminarii (CNCD), privind declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu care a spus ca reprezentantii salariatilor nu pot conduce TVR pentru ca nu ar face fata.

Parlamentul a respins, in decurs de doua saptamani, cele doua propuneri pe care CA al TVR le-a facut pentru conducerea institutiei: George Orbean si Monica Ghiurco. Cele doua propuneri nu au obtinut, in plenul Parlamentului, voturile PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.