In perioada 18 – 22 aprilie 2016, Universitatea din Bucuresti va organiza Zilele Portilor Deschise pentru liceenii care se pregatesc pentru admiterea la facultate.

Potrivit unui comunicat emis de Universitatea Bucuresti si preluat de MEDIAFAX, institutia va organiza Ziua Portilor Deschise in perioada 18-22 aprilie.

„In cadrul evenimentului, elevii vor putea cunoaste oferta educationala a Facultatilor Universitatii din Bucuresti pentru anul 2016 – 2017 si vor putea beneficia de servicii de informare, orientare si consiliere pentru alegerea facultatii”, se arata in sursa citata.

Liceenii vor putea participa, la activitati precum: prezentari ale programelor de licenta si master pentru diversele specializari, cursuri deschise, vizite ghidate in salile de curs, in salile de lectura si in laboratoarele facultatilor, discutii cu cadrele didactice, studentii si masteranzii facultatilor, expozitii, conferinte si ateliere.

In plus, elevii vor putea obtine informatii despre profilul vietii de student la Universitatea din Bucuresti in cadrul intalnirii informale intre liceeni si studenti, cu tema „Viata de student la UB”, organizata de Departamentul de Consiliere si Orientare in Cariera, joi, 21 aprilie 2016, intre orele 11:00 – 16:00 la Facultatea de Drept. Timp de cateva ore, elevii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu studentii de la toate cele 19 facultati, intr-un dialog direct.

Potrivit reprezentantilor Universitatii Bucuresti, Ziua Portilor Deschise se va desfasura la sediile Facultatilor dupa un program care se regaseste pe siteurile institutiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.