Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane spun ca donatiile pentru Catedrala Mantuirii Neamului au crescut considerabil, dupa lansarea piesei ,,Smerenie" a celor de la Taxi.

Piesa ,,Smerenie" a trupei Taxi a cauzat mare valva in ultima perioada, mai ales in mediul online. Initial s-a crezu ca aceasta a fost lansata ca un manifest impotriva construirii Catedralei Mantuirii Neamului din Bucuresti, insa aceasta supozitie a fost desfiintata chiar de liderul Taxi, Dan Teodorescu.

Primul val de reactii a fost starnit de Grigore Lese, spunand ca vrea sa fie scos din videoclip pentru ca nu vrea sa faca parte dintr-o piesa care manifesta impotriva credintei ortodoxe. Apoi a urmat o declaratie a unui reprezentant al BOR care a zis ca nu ,,oamenii simpli stiu ce-i place lui Dumnezeu", care la randul ei a fost intampinata cu replici, cea mai cunoscuta venind din partea lui Dragos Patraru.

In urma tuturor acestor eveniment, BOR a declarat ca donatiile au crescut exponential pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.